{Vigyázz!Kész!Posztolj!} - Téli kiegészítők, amik nélkül nemtudok élni!

By Unknown - november 30, 2016

Elérkezett a BlogMas 2. része fogadjátok, szeretettel!


1. Egyértelművé vált már számotokra, hogy én egy gyertyafüggő csajszi vagyok. Így a listám élén nem is állhatna más, mint a kedvenc waxom az Air Wicktől .Nekem az Air Wick Wax Melt utántöltőjéből, a Life Scents illat van meg.Nem tudom miért, de ez, azaz illat, ami képes megnyugtatni mostanában. Egyszerűen imádom, és NEKTEK is csak ajánlani tudom.

Nekem igaz megvan hozzá maga a készülék is, és úgy használom, de ha ti nem szeretnétek megvenni, akkor elég, ha csak a párologtatótokat használjátok hozzá (* törj félbe egy rudat és tedd a párologtatódba).
Hamarosan egy teszt cikkben is olvashattok róla.




2. A listám második pontján mi is állhatna, mint a sminktermékek. Ha boldog vagyok, és jól érezem, magam a bőrömben, akkor sminkelek. Számomra ez egy önkifejezési forma és plusz erőt ad a mindennapokban.
Így karácsony táján szeretek lecsapni az új limitált kiadású sminktermékekre. Most a Catrice sminkpalettájától ver hevesebben a szívem, és vágyakozva tekintek rá a Rossman polcain.



3. Télen, ugye bár az ember egyre jobban szeret beburkolózni a kis takarójába. Nem mondok újdonságot ezzel, de én is így vagyok vele. Nekem a legnagyobb kedvencem a Pepcoból vásárolt takaróm. Olyan érdekes és letisztult a mintája van, ami kellőképpen illik a szobámba.  Arról ne is beszéljünk, hogy egyszerűen milyen puha a tapintása. 



4. Ahogy közeledik a december 24.-e nálam úgy kerülnek ki a különböző díszek. Már a színes led égősorok itt pompáznak az ágyam felett, olyan karácsonyi feelinget adva az egésznek.



5. De nem csak a szobámat öltöztetem be ilyenkor, hanem magamat is. Hiszen egyre hidegebb kint az idő és el kell bizony néha egy jó meleg sapka, sál kesztyű kombó. A mostani kedvencem ez a „Bad hair day” feliratú sapi, ami szerintem magáért beszél.

Ha már picit (*nagyon) zsíros a hajam, és nincs kedvem még megmosni, akkor fogom ezt a sapit és a fejemre dobom, így megyek ki csak az utcára. A sálakat már ősszel elővettem. Szeretem ilyenkor jól bebugyolálni a torkomat, minél nagyobb egy sál annál jobban odavagyok érte. A körsálakat pedig egyszerűen imádom, basic darabok. 

A lábamat is szeretem melegen tartani, így már Októberben beszereztem egy csizmát (sajnos a régiek már elkoptak), amit azóta is hordok. Elégé strapabíró kis dög, és még magasított talpú is.
Az ára iszonyat jó volt 2500 Ft –ért (50%-os kedvezménnyel) jutottam hozzá.




6. November egyenlő a karácsonyi körmökkel. Számomra ez az egyik alap kiegészítő ilyenkor télen a körmöm. Iszonyat jó érzés ránézni a körmömre. Teljesen karácsonyi hangulatom lesz tőle. Nektek nem?


7. Ez a darab egyetlen női táskából sem hiányozhat. Igen a piros rúzsra gondoltam.
Ugye milyen egyszerű kis kiegészítő, és mégis, hogy fel tudja dobni a sminkünket. Egy jól megválasztott piros rúzsra szüksége van minden nőnek, és minimum 1 darabnak ott kell lapulnia a neszesszeredben. 




8. Télen a másik kiegészítő kozmetikum a kézkrém, hiszen a kezünk és az arcbőrünk szenvedi meg ezt az időszakot a legjobban. Így hát olyan terméket kell, választanunk mely bőrünket gazdagon hidratálják.
Erre én a Himalaya Herbals termékeit tudom ajánlani nektek.




Az első részt ITT ! tudjátok újraolvasni.








  • Share:

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Nagyon jó lett ez a kis lista Erika:) Az AirWick párologtatót és viaszt kerestem itt kint Németországban is, de még nem találtam sehol:S Teázni én is szeretek, a másik meg a karácsonyi díszítgetés uuu *.* Imádom ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszett neked a poszt Niki :-) Remélem te is találsz kint Wick párologtatót:-) Olyan jó télen iszogatni a nagy hidegben a finom teákat, bár bevallom picit hanyagoltam most . Talán mert nem tudtam dönteni a forró csoki és a tea között, mindegyik olyan fini :-) Én már elkezdtem Novemberbe és hát a családom nézett is , hogy mi bajom 1 hónap van még Decemberig, de szerintem én így tudok hangolódni az ünnepekre. Köszönöm, hogy megosztottad velem a gondolataidat puszim :-)

      Törlés