{Vigyázz!Kész!Posztolj!} - Az én karácsonyi kívánság listám!

By Unknown - november 27, 2016

A mostani bejegyzés a VKP BLOGMAS keretein belül íródott. Ennek lényege, hogy minden héten 2 darab cikkel örvendeztetünk meg TITEKET olvasókat, melyek a Karácsonyról fognak szólni.A VKP (Vigyázz! Kész! Posztolj!) egy olyan kihívás, amelynek keretein belül a bloggerek egy azonos időpontban ugyanarról a témáról írnak blog bejegyzést/posztot. A témák a posztok kikerüléséig TITOKBAN maradnak az olvasók előtt.Ha te is kedvet kaptál és szeretnél csatlakozni ehhez a kezdeményezéshez, akkor először is vedd fel a kapcsolatot a kihívás megálmodójával (az Élet és Pillecukor Blog írójával) Szilvivel.

Blog linkje: Szilvi blogja


Bevallom, nagyon örülök, hogy felkerült ez a téma a BLOGMAS listájára, hiszen terveztem erről egy cikket írni NEKTEK. És most eljött ez az idő.


Kiskoromban soha nem készítettem kívánság listát, sőt egy darabig felnőttként sem, hiszen feleslegesnek tartottam ezt. Egyszerűen azért, mert soha nem érdekelt az, hogy mit fogok majd kapni karácsonyra (* tudni illik nagyon szerény körülmények között nőttem fel).
Persze, voltak vágyaim egyes ajándékok iránt, de soha nem vertem ki a hisztit amiatt, ha nem kaptam meg azt, amit szerettem volna. Örültem annak is (* még a mai napig), amit kaptam. Hiszen lehet nem egy új telefon volt, hanem egy hasznosabb dolog (pl: ruhadarab stb.) , aminek jobban tudtam örülni. Higgyétek el, sokat segített ez abban nekem, hogy jobban értékelni tudjam az apróbb kis dolgokat az életemben.


Ám három évvel ezelőtt egy sorsfordító esemény történt velem, ekkor kezdtem el az első karácsonyi listám írását illetve ekkor alapítottam meg a blogot is. A listaírást teljesen poénnak szántam, persze olyan dolgok kerültek bele, amelyre azért vágytam, de nem ez volt az elsődleges célom vele hanem, hogy ez által felmérhessem a mások kívánságait, vágyait és időben teljesíteni is tudjam azt. Jól tudom közhelyes, mert azért az ember csak tudja, hogy a szerelme és a szülei minek örülnének, de például lehet, hogy te kinézel neki XY ajándékot, ám a listája alapján teljesen másra vágyik. Szóval ez csak is egy támpont a vásárláskor, ami megkönnyíti a feladatodat. Mi az óta is őrizzük ezt a hagyományt.

Így hát az én idei kívánságlistám egy részét szeretném, megosztanám veletek is. Vágjunk is bele. 


  1. Mikulásra: Sminkes kalendárium 
                                                2. Avon Attraction for Her parfüm szett

                                              3. Avon Planet Spa kolumbiai kávés testradír, illetve testbalzsam    4. Téli pizsama                                                                5. Kylie Jenner lipstick                                                                6. Kylie Jenner eyeshadow palette                                                                  7. Yankee Candel Tart Wax 


                                                                

                               8. Új telefon (az LG telefonom töltő része - usb port - elromlott) vagy X-box 
                                                                             (ennek mindketten örülnénk)                                            9.Batiste cseresznyés száraz sampon                                                                    10.  Zoella kézkrém                                                                    +1.  Sminkecsetek


  • Share:

  You Might Also Like

  1 megjegyzés