Karácsonyi ajándék TAG!

By Unknown - november 12, 2016Sziasztok, ma egy karácsonyi ajándék TAG kérdés sorozattal készültem NEKTEK. Elsősorban  azért, hogy a VKP Karácsonyt megkönnyítsem (*később majd írok  róla, hogy  mi  is ez), illetve, hogy ti is ihletet merítsetek és elkészítsétek ezt az egyszerű TAG-et. 

 


1.  Mi az aminek nagyon örülnél idén Karácsonykor, úgy igazán? 

Bárminek tudok örülni, de tényleg bárminek, ami szívből jön. Szeretem ilyenkor Karácsonykor a teaválogatásokat (pl: Naturland, Pickwick, Tekanee), és ennek borzasztóan is  tudok örülni.
Nagyon régóta vágyok egy Yanke Candel karácsonyi illatú Tart Wax-ra, de bármilyen karácsonyi gyertya waxnak vagy sima illatos gyertyának is már örülök. Illetve egy Pupa folyékony ajakrúzzsal is szemezgetek már egy ideje, ami teljesen mattra szárad. Igen, kicsit bele vagyok bolondulva a folyékony rúzsokba, amelyek hosszan tartóak és matt fényűek.
Nagyon tudok örülni még a különleges írószereknek is, postiteknek, füzeteknek, naplóknak, különleges füzeteknek (pl: amik belül is mintásak), bögréknek, Starbucks-os dolgoknak (pl: termosz).


2. Mi azaz illat, ami téged a karácsonyra emlékeztet?

 A fahéj, szegfűszeg, forralt bor, mézeskalács fűszerkeverék, cukrozott alma, áfonya, almás pite, sós karamell illatok, amik engem a karácsonyra emlékeztetnek.


3. Mi a kedvenc színed?
Karácsonykor a szürke, fehér, piros, bordó, bogyós színek a kedvenceim, de ott van a narancssárga szín is a listán, mely az örök kedvencem.


4. Mennyire használsz sminktermékeket?

Nagyon ritkán lépek úgy ki az utcára, hogy én teljesen smink nélkül legyek.
Alap számomra, az alapozó, korrektor, szemöldök púder, szempillaspirál, cicás tusvonal, bronzosító illetve valami ajak termék. Ezt még csak okozni lehet a szemhéjpúderekkel, a kontúr termékekkel, a highlighterel stb. termékekkel.


5. Milyen a bőrtípusod?

Kombinált bőrtípusom van. Az arcom T- vonalában (homlok, orr, áll) zsíros, az orcáimon pedig normál bőrtípus vagyok. Az orromon minimálisan tág pórusaim vannak, és extrémen érzékeny a bőröm. A glicerin tartalmú krémektől, pedig kiütéseim lesznek.


6. Van kisállatod?

Igen, mint tudjátok egy 5 éves kis foxi kutyus anyukája vagyok. Sajnos, ő is allergiás egyes élelmiszerekre, kivéve a Pedigree márka, amit megehet anélkül, hogy bedagadna kis feje.


7. Extrém vagy visszafogott stílus?

Mindkettő. Szívesen szeretem kombinálni őket vagy csak a kedvemnek megfelelően öltözni. Ha vissza fogott akarok lenni, akkor az elegáns stílust választom.


8. Kedvenceid? 

How I meet Your mother sorozat a nagy - nagy kedvencem. Ha valaki meg akar lepni nagyon, örülnék egy HIMYM ékszernek vagy bárminek, ami a sorozathoz köthető. Kedvenceimhez sorolnám a Joy és a Nők Lapja Psziché  magazint, karácsonyi díszeket, gyertyákat, ékszereket, (* rendmániásként a különböző rendszerzőket), gasztró könyveket ( Fürdős Zé ) stb.


Ha van kedvetek ti is készítsétek el nyugodtan ezt a TAG-et !


  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés