Ismerj meg jobban! TAG

15:07

Először is nagyon köszönöm nektek a kommenteket, hiszen ezzel visszajelzést kapok azzal kapcsolatban, hogy még se olyan szar, amit én itt csinálok. Tudjátok, néha egy-egy komment sokat segít, hogy elviselhetőbb legyen, valakinek a napja, ösztönzi őt (amikor fáradt), inspirálja az írót a továbbiakban. De ma nem csak ez lesz a téma, hanem egy új (ideáig tuti nem olvashattad máshol)  „Ismerj meg Tag” poszt is.

Miért fontos számomra egy komment Tőled?Számomra azért fontos egy komment TŐLED, mert látom, mi érdekelhet, milyen új témát feszegethetnék, mi a véleményed az adott témáról. És itt van a hangsúly a véleményformáláson. Nem azért kérem, hogy írj kommentet, mert én olyan „király vagyok „– te jó ég ne vicceljünk már, mert egyáltalán nem vagyok „király” se szuper… ragozzam még? – és kell erről nekem egy visszacsatolás. Dehogy is, hanem mert TI, akik feliratkoztatok vagy csak Olvassátok a  blogomat, fontosak vagytok a számomra. Mondhatni egyfajta „családtagok” vagytok nekem, akiket beengedek az intim szférámba is. Ezért persze, hogy érdekel az, hogy XY „családtagomnak” mi a véleménye az adott cikkemről, mit közvetítettem felé és miről szeretne olvasni legközelebb. 

Én NEKTEK írok illetve magamnak is persze, de úgy őszintén nagykamunak tartom, amikor valaki azt mondja, hogy én CSAK IS magamért írok a blogomra (* tisztelet a kivételnek, mert akadnak olyanok, akik tényleg hobbiból írnak és nem egy közönség felé).  

Egy szó, mint száz! Nekem fontosak vagytok, és a véleményetek is fontos, ezért ne féljetek közölni velem (* majd én parázok helyettetek is), hiszen nektek, ami 1 perc, az nekem lehet 1 nap boldogságot jelent, egy szar nap után.
Nem csak a komment szekció van a blogon, hanem írhatsz nekem privát üzenetet is, bármilyen módon kifejezheted Önmagadat. Az a célom, hogy bevonjalak TÉGED is a kommunikációba. 


Ismerj meg  jobban! TAG

1. Mikor születtél?

1992-ben születtem, tehát a híres Y-Generációhoz tagja vagyok (*mintha ez egy banda lenne). 


     2. Amit eddig senki sem  tudott rólad?

Ezt eddig senkinek – pár embernek- árultam csak el, de a második keresztnevem becézése a Mesi. Amit tudnotok kell, hogy én ezt a nevet csak hivatalos formájában használom (mert annyira imádom). 
Amúgy ironikus, mert teljesen illik rám az Emese név jelentése (egyébként anyácskát jelent), mert én mindig is egy „anyatípus„ voltam. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, könnyen megértettem magam velük és bírom őket. Bár még nincs saját gyerekem (nem is tervezzünk a közeljövőben sem) .

Eddigi munkáim során a pedagógus asszisztensi állásomat szerettem nagyon (akkor 19 -20 éves voltam) . Na miért? Mert kis általános iskolásokkal foglalkozhattam. Én felügyeltem reggeli napköziben, eljártam velük úszni, segítettem a pedagógusoknak, adminisztráltam, postára rohangáltam. tehát nem egy monoton, állandó munkám volt akkoriban . 


                                                            3. Mi a szakmád?

2015-ben sikeresen letettem a Kereskedői OKJ-s vizsgámat, egy igen szép négyes átlaggal. Ebben az évben még szereztem egy Webshop üzemeltetői tanúsítványt is, illetve egy Angol nyelvű duális képzésben is részt vettem. Mindent sikeresen zártam. Majd a szakmámban el is helyezkedtem.2014-ben csatlakoztam egy kozmetikai márkához, ahol szintén értékesítő lettem.
Forrás: Pixibay


4. Milyen a stílusod?


Írásban néha szeretem a szarkazmust és az öniróniát használni. 
Egyébként egy nőied elegáns, vagány, „rockos” stílusom van. Tehát szeretem az ilyen stílusú ruhákat, kiegészítőket néha összepárosítani. Már, hogy a fenébbe ne lehetne?


5.Milyen  extrém sportot  próbálnál ki?

Siklóernyőzés vagy Ejtőernyőzés. Tuti, hogy nem vagyok olyan „hülye”, hogy Bungee Jumpingoljak, de olyan „bogaras” igen, aki inkább ejtőernyőzik. 


6. Mi az első dolog, amit megnézel másokon?


Férfiakon (páromon is ezeket néztem meg először) azaz arcuk, a tekintetük. Sokat elárulhat egy tekintet, egy száj, egy gesztus. Ezután a haját nézem meg, majd a kezét (ha rövidek a körmei, számomra az igényesség benyomását kelti), és végül a ruházatát.

Nőkön (mivel szépségápolással foglalkozok ) először a sminkűket nézem (* basszus de jó ez a szemöldök, na majd a kozmetikusnál én is ilyen formát kérek legközelebb- tipikus nem? ), azután pedig a ruhát (persze, ha meglátok egy jó táskát valakin, akkor már nekem is kelleni fog … ).
Forrás: Pixibay


7. Happy End vagy más?

Hahó! Én az a csaj vagyok, aki néha képes álomvilágban élni (*csak NÉHA).


8. Van háziállatod?


Igen, van egy drága, aranyos kis foxi kutyusom. :) Ő a legszerethetőbb a világon, az életem értelme, a kislányom. Igen én gyerekként kezelem, szerintem ezt az érti meg, aki ennyire szereti a kis kedvencét, mint én. Amikor szomorú vagyok, bánatos, ő odajön és megvigasztal, puszit ad az arcomra és belebújik az ölembe vagy épp rám ugrik. 


                                                    9. Melyik a kedvenc kávézód?

             Coffee Shop Company, Caffee Frei és a Star Bucks (ha majd egyszer eljutok oda).
Forrás: Google
10. Mi a kedvenc téli italod?

Tea, forró csoki, és a Pumpkin Spice Latte, illetve más ízesített lattek. 


11. Milyen  színű a szemed?

Világoskék. 


12. Van-e valami különleges képességed?

El kell, hogy szomorítsalak, mert nem vagyok szuperhős. Tehát nincs különleges képességem, de nagyon jól tudok főzni (szakácsnak tanultam előtte), valamennyire tudok táncolni is (nép táncoltam, balettoztam, majoretezztem), fotózni is tudok. 


13. Milyen hobbijaid vannak?

A blogolás is egy hobbi, úgyhogy vehetjük ezt is annak. A sminkelés, a géllakozás, a fényképezés, az olvasás, a sorozat nézés,a  főzés ….
Saját fotó! Nem használható  fel!


14. Mi az álmod?

Az első hogy egyszer egy saját üzletem legyen, ahol egyedi dolgokat lehetne venni, illetve. A második pedig, hogy egyszer láthassam New Yorkot élőben is vagy akár Londont. 


15. Miről nem szívesen beszélnél senkinek?

A múltamról. Bár van, akivel megosztottam már.


 

Köszönöm, hogy végigolvastad. Ha tetszett a cikk, hagyj magad után kérlek nyomot
You Might Also Like

2 megjegyzés

 1. Jó volt Rólad olvasni, csupaszív tündéri lány vagy a válaszaid, de fóleg az írásaid alapján. Gyönyörű a szemed (is) *.* Bandita ajánlotta a blogodat, nagyon örülök, hogy megtaláltalak. :-) A sikló illetve ejtőernyőzés nálam is bakacs-listás ^^
  *Hajnal*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ajj nagyon szépen köszönöm, hogy benéztél hozzám :-) Eddig ez a leggyönyörűbb komment , amit olvadtam :-) Szebbé varázsoltad a napom :-)
   Puszi :-) Angel

   Törlés