2016 Karácsonyi nyereményjáték a blogon ! + TAG

By Unknown - november 23, 2016



  SORSOLTAM!

A Nyereményjáték nyertese nem más lett, mint.....RÉ KA! Gratulálok!

Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy a facebook oldalamon :) Aki nem nyert az se csüggedjen, hiszen a jövőben lesznek még ilyen játékok :)


----------------------- ------------------- -------------------- ----------------- --------------------- --------------------------

Tudnotok kell, hogy már október közepe óta ebben a karácsonyi lázban égek, és valószínű a decemberi hónapban sok ilyen poszttal is találkozhattok itt, a bogon. A nyereményjátékról, pedig picit lentebb tudtok majd olvasni, de először jöjjön a Karácsonyi Tag. 

Ez a kedvenc ünnepem, így mindenféleképpen el akartam készíteni nektek ezt a Karácsonyi Taget. Ezt a kérdéssort a Pillecukor blog írójánál, Szilvinél találtam, és mivel nagyon megtetszett így gondoltam én is kitöltöm NEKTEK illetve még plusz kérdéseket is belecsempésztem.


1. Mivel hangolódsz az ünnepekre?

Én már október óta nagy karácsonyi lázban égek. Nem csak a körmeim pompáznak ünnepi hangulatban (köszönet érte kedvenc körmösömnek, Ildinek – aki tudja, lesse meg az Insta profilját, mert nagyon jó körmöket csinál @szutyi78)., de már a szobám is.
Előkerültek az égősorok,, a koszorúkat már elkészítettem, megvettem az összes Mikulás ajándékot és az Air Wick illatos waxa lengi be a helyiséget. Decemberben már javában bömböltetem Muraya Carey - All I Want For Chrismas is You dalát és így hangolódok az ünnepekre. Talán egy Mikulás sapi is a fejemre kerül vagy egy rénszarvasos fejpánt, amitől még jobb kedvem lesz.

                     
       

  2. Milyen csúcsdísz van a fátokon?

Nekünk sima kúp alakú csúcsdíszünk van.

                                                           
3. Követed a karácsonyi trendeket?

Egyáltalán nem szoktam követni a trendeket. Na jó, azért persze képben vagyok mi a „menő” az idén pl: karácsonyfa dísz terén stb. A mi karácsonyfánk azonban, a hagyományokról szól. Színes díszek, boák, amelyek beragyogják a fát. Valaki lehet ezt már giccsesnek, túlzásnak találná, de engem ez különösebben nem érdekel, hiszen ezekhez a díszekhez különböző emlékek kötnek, amelyek számomra fontosak. (pl.: nagymamámtól kapott csillag dísz, ezt a díszt még kisgyerekként kaptam tőle)


4. Adni vagy kapni szeretsz jobban? Őszintén:)

Én imádok ajándékozni, de nem csak Karácsonykor az év bármelyik napján. Számomra ez örömöt okoz, hogy láthatom a másik mennyire boldog ettől. Tényleg ilyen vagyok. Persze az is jól esik ha engem ajándékoznak meg, mivel ilyenkor bárminek úgy tudok örülni, mint egy kisgyerek 


5. Profi vagy ügyetlen csomagoló vagy?

Ügyetlen. Nagyon béna vagyok csomagolás terén, ez szerintem meg is látszott a VKP-s ajándékom becsomagolásánál. De anyukám és a párom nagyon ügyesen csomagolnak, így ha valakinek küldök ajándékot, inkább őket fogom megkérni ezután.


6. Szoktál az ajándékok után kutatni vagy szereted a meglepetést?

Sose kutattam még ajándék után, talán mert úgy nem lenne buli ez a dolog, hiszen a meglepetés attól meglepetés, hogy nem tudsz róla. De volt már olyan, hogy véletlenül megtaláltam 1-2 ajándékomat (rossz helyre lett eldugva).


7. Ajándékoztál már tovább ajándékot?

Nem hiszem, legalábbis nem emlékszek rá, hiszen ez nem vall rám. Én megbecsülöm azt amit kapok, bármi is legyen.


8. Legemlékezetesebb karácsonyi emlék?

Ez sajnos nem a legjobb, legkellemesebb emlékem, de a 2013-as az, ami a legemlékezetesebb. Sajnos nem tölthettem itthon a karácsonyt, csak eltárva jöhettem haza a kórházból. Akkor kezdtem el megbecsülni még jobban a családommal töltött időt.


9. Műfenyő vagy igazi fenyő?

Emlékszem kiskoromban csak is igazi fenyőnk volt. A kellemes fenyőillatra emlékszek még, ami bejárta az egész szobát, de sajnos mindig hamar meghalt a fenyőfánk.  Az árak pedig egyre drágábbak lettek, így végül a műfenyő mellett döntőt a család. Én azóta is ezt preferálom jobban, hiszen hosszú évekig is a család része lesz, könnyen tárolható, egyre szélesebb a választékuk és csak egyszer kell beruházni rá. Tehát, én műfenyő párti vagyok. 

                                                        
   10. Van saját karácsonyi hagyományotok?

Mikor Ádámmal összejöttünk, akkor az első közös karácsonyunkkor együtt vásároltunk a karácsonyfánkra a díszt, és ezt az óta minden évben próbáljuk megőrizni. Nem sima átlagos gömb díszeket veszünk, hanem olyanokat kertünk, amelyekhez valami szépet tudunk társítani. Pl: vonatos dísz = új álmok, amelyek beteljesülnek jövőre. Kiskorom óta, mindig ha „jön” a Jézuska (*nyugi tudom nem a Jézuska, meg a Mikulás hozza az ajándékokat..) anyu megrázza a fán a csengő  és mi azonnal berohanunk a szobába és elkezdjük az ajándékainkat kibontani.


11. Csomagoló papír vagy ajándéktasak? 

Furcsa, de én mindkettőt használom. Szeretem, amikor karácsonykor leülünk a fa alá és mindenki elkezdi tépni egyesével a csomagoló papírt, hogy megtudja mi is az ajándéka. Sose könnyítem meg a családom dolgát, hiszen nem csak becsomagolom alaposan az ajándékokat, de egy kis karácsonyi táskába is beleteszem őket. Fura lehet, tudom: D


12. Mikor kezdesz el vásárolni?

November közepe - december eleje körül már elkezdem a vásárolgatást. Szépen apránként, összeszedve kinek mit is akarok pontosan és hol mennyiért szerezhető be az a termék



13. Mi a kedvenc karácsonyi dalod?  





14. Szeretsz kiöltözni karácsonykor?

Én imádok elegáns lenni ez alatt a 3 nap alatt (Szentestével együtt), és nem szeretek pizsamában lófrálni még otthon sem. Minden évben veszek egy új rucit, amit szenteste felavatok egy elegáns ruha, ami illik ilyenkor.


15. Kinek a legnehezebb ajándékot venni?

Apukámnál szokott ez felmerülni:”Mit is vegyek neki”. Oké, tudom minek örülne, de szerinte (és ezzel én is így vagyok) a karácsony nem az ajándékokról szól, hanem a békéről, a szeretetről és arról, hogy a család együtt van. 




NYEREMÉNYJÁTÉK


Termékek: Avon fenyőfa alakú fürdőszivacs, Avon habfürdő, Avon lótuszvirágos kézkérm, Avon korrektor, Karácsonyi hűtőmágnes, Pajoma illatgyertya, Bodysoul arcmaszk + 1 db meglepetés termék



Közelednek az ünnepek és mivel szeretek ajándékozni, úgy gondoltam, hogy kedveskedek nektek egy nyereményjátékkal itt a bogomon! A szerencsés nyertes egy karácsonyi csomagot kap tőlem, melyben pár karácsonyi terméket illetve egy meglepetést talál majd (a meglepetést természetesen nem fényképeztem le;)). 


Hogyan vehetsz részt a játékban?


Nincs más dolgod, mint:
  • Feliratkozni a blogra (rendszeres olvasóként)
·         Illetve írd meg nekem kommentben, hogy idén TE mit szeretnél kapni karácsonyra :)
  • Azok vesznek részt a sorsolásban, akik mind a két feltételt teljesítik!


A sorsolás időpontja: 2016.12.15

A nyertest a Blogon illetve a Facebook oldalamon is kihirdetem!

                             





  • Share:

You Might Also Like

44 megjegyzés

  1. Szia.
    Én külföldi vagyok, nem tudom oda is küldesz-e, de hátha :D
    Követlek a blogodon Szinti Kl néven, facebookon pedig Szintia Kala néven.
    Karácsonyra leginkább könyveket szeretnék :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm drága Szinti, hogy írtál :) Most kivételesen küldök külföldre is csomagot :)
      A könyveket én is nagyon imádom , és én is ha tehetem ezt szoktam kérni szülinapomra :) Én a pszichológiai és önismereti könyvekért vagyok oda de egy romantikus regény is bármikor jöhet :)

      Törlés
  2. Szia!
    Tetszett a tag :) Én is már teljesen karácsonyi hangulatban vagyok!
    Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra! Ré ka néven iratkoztam fel és leginkább valamilyen 'élmény' ajándéknak örülnék, illetve tárgyi ajándékban a meglepetések a kedvenceim :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök kedves Réka, hogy feliratkoztál a blogra:) Köszönöm, hogy jelentkezel első ilyen játékomra, és remélem nyersz :)
      Puszillak:)

      Törlés
    2. A Nyereményjáték nyertese nem más lett, mint.....RÉ KA ! Gratulálok!
      Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy a facebook oldalamon :) Aki nem nyert az se csüggedjen, hiszen a jövőben lesznek még ilyen játékok :)

      Törlés
  3. Szia! ^^ Én már november elkezdtem megvenni a karácsonyi ajándékokat, s egy karácsonyi pulcsit is beruháztam magamnak az ünnepre. Teljes izgalomban vagyok, és nagyon kíváncsi vagyok idén, hogy ünnepeljük, mert tavaly mi nem állítottunk saját fát, mert nem voltunk otthon, illetve, ahogy hazaértünk utaztunk tovább külföldre. A 2016-ot Hollandiában üdvözöltem. (: A tag nagyon tetszett, és sok helyen magamra is ismertem néha. :D <3

    Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra, ami nagyon kis aranyos csomag szerintem. Mondjuk én is úgy vagyok vele, hogy bárminek örülök ilyenkor. Még egy ölelésnek, vagy egy kis finom sütinek. A blogra Green Kelly (Kelly Green) néven iratkoztam föl. (: Idén összeírtam egy kisebb listát, hogy minek örülnék, és felosztottam szülinap, névnap és karácsony kategóriákba. Nagy részben könyvek szerepelnek rajta. <3

    Köszönöm a lehetőséget! (:
    és további szép estét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Green Kelly , hogy feliratkoztál a blogomra és, hogy tetszik ez az apró kis ajándék:) Örülök, hogy tetszett a posztom és hogy picit magadra ismertél benne :) Nagyon cuki vagy:)
      Puszillak:)

      Törlés
  4. Szia!

    Örülök, hogy nem csak én égek karácsonyi lázban! ☺ ha nekem csomagolópapír kerül a kezembe...féljen az emberiség!
    Én is jelentkezem a játékra. Fel vagykk iratkozva (Tamara O'Brien) és idén meglepetést ezeretnék karácsonyra. Tudom furán hangozhat, de az utóbbi két karácsonynál mindig szülségem volt valami nagyobbra, rám férne egy kis meglepetés!
    Üdv:Lina/neked Tami😁☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó a helyesírásom tudom...😂

      Törlés
    2. Nagyon örülök, hogy nem csak én szenvedek ebben a Karácsonyi hangulatban. Dehogy is hangzik furán, hogy meglepetést szeretnél, hiszen szeretünk meglepődni és én pedig szeretek meglepetést okozni másoknak ( jó értelemben). A helyesírással most ne törődjünk , nem ez számít :) Hát a csomagoló papír szerintem egy kritikus dolog tud lenni :D

      Puszillak:)

      Törlés
  5. Szia, feliratkoztam a blogodra (Swan C-ként találsz meg)
    Karácsonyra leginkább könyveket szeretnék, valamint hogy a barátommal idén együtt tudjunk karácsonyozni, ugyanis tavaly csak 27-én jött össze a dolog :) :/
    Egyébként szupi a blogod,
    Puszi
    S.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh de aranyos vagy , nagyon szépen köszönöm :) Sajnos ezt nem tudom teljesíteni, hogy a barátoddal együtt ünnepeljetek de nagyon remélem, hogy összejön nektek. Tudod amikor én és a párom még nem laktunk együtt nekünk is körülményes volt a Karácsonyozás. Mi úgy oldottuk meg, hogy 24.-ét mindketten a családjainkkal töltöttük és a 26-27-ét vagy én nála vagy ő nálam majd a szilvesztert a másikunknál:)

      A könyveket pedig én is szeretem :)

      Puszillak drága:)

      Törlés
  6. Szia!:)
    Eddig minden karácsony alkalmával könyvet kértem/kaptam, amiket továbbra is imádok, de ebben az évben remélhetőleg megvalósul a régi álmom és egy csodás fényképezőgép tulajdonosa leszek. :)
    További szép napot!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bea! :-) Nagyon remélem teljesül az álmod és a fa allatt fog díszelegni :-)

      Törlés
  7. Szia! Én könyveket (fantasy), parfümöt és egy bordó bokacsizmát szeretnék :) Szilvia Polgárné Dóczi néven követlek, a facebookon Polgárné Dóczi Szilvia néven.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ajj nagyon aranyos vagy, hogy követsz :-) Remélem a te vágyad is a fa alá kerül :-) A bordó szín egyébként a kedvenc színem így télen :-)

      Törlés
  8. Szia! Én leginkább A Good Girl (Carolina Herrera) parfümre vágyom, más egyéb extra kivánságom nincs is csak, hogy a szeretteimmel tölthessem ezt a pár napot ééés hogy legyen hóóóó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Stefánia :-) Na azt a parfümöt MÉG nem ismerem , de csak még , mert kíváncsi leztem rá . Jajj én is úgy várom már a hót , tudom tudom mindjárt itt lesz :-)

      Törlés
  9. Szia! Én laptopot szeretnék. Attila Polgár néven követlek itt és a facebookon is.

    VálaszTörlés
  10. Szia! Feliratkoztam a blogodra, mert hasznos bejegyzéseket találtam. És mit szeretnék karácsonyra? Nyugalmat. Stresszmentes napokat, önbizalmat, szeretetet. Meg a kedvenc együttesem új albuma és egy különleges (nem vattacukros) parfüm sem jönne rosszul. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, hogy feliratkoztál a blogra és , hogy találtál számodra hasznos cikkeket. :-) Most én is stressz mentes , csendes, békés karácsonyra vágyok. Mi a kedvenc együttesed ? :-)

      Törlés
  11. Szia. Én is külföldi vagyok, de örülnék az ajándéknak. A blogodra feliratkoztam itt is és a Facebookon is. Karácsonyra én hajvasaló-göndöritőt kértem, de ruháknak, könyveknek is örülnék és bárminek, ami meglepi :)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szépen köszönöm a feliratkozást :-) Nem baj , hogy külföldi vagy , mert most kivételesen ők is részt vesznek a sorsolásban. Remélem teljesül a kívánságod :-)
    Puszi :-)

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Szuper kis TAG és a játék is fantasztikus , nagyon aranyos az a habfürdő:)
    Jelentkeznék a játékra. Rendszeres olvasód vagyok Krisztina Redák néven . Én egy Remington-os arctisztító készülékre vágyom , már nagyon régóta ,
    pontosabban Ő lenne az : http://www.mybeautytools.hu/remington_reval_fc1000_elektromos_arctisztito_keszulek_2521?keyword=fc1000&gclid=Cj0KEQiA39_BBRD0w-_rmOrc__8BEiQA-ETxXTl18KEhSxCDlzsQ6yvD8W1XUO3BqJFCybgnmhcyDqQaAv-R8P8HAQ
    Köszi a lehetőséget , szép hétvégét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia kriszti :-) Köszönöm szépen a kommentet. Remélem karácsonykor teljesül ez az álmod :-) Puszi :-)

      Törlés
  14. Szia! Régóta olvasom a blogodat és nagyon szeretem. Most már követtem is a blogodat :) Karácsonyra pedd nincs konrét elképzelésem, mindennek örülök (hiszen a szándék a fontos)
    Puszi, Vivi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh köszönöm szépen :-) Nem is tudod milyen jól esnek szavaid, az hogy régóta olvasol boldogá tett. Nagyon örülök, hogy jelentkeztél a kis karácsonyi játékomra :-) Puszillak

      Törlés
  15. Nagyon nehéz kérdést tettél föl, mert amit a legjobban szeretnék, azt nem lehet pénzért megvenni, de azért elküldöm az univerzumba, általad :)
    Azt szeretném, ha enyém lenne a legszebb munka azon a napon, amit annyira várok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm drága Bandita, hogy megosztottad velem és az univerzummal ezt a kívánságodat. Tudom és hiszem, hogy sikerülni fog a munka. :-)

      Törlés
  16. Szia! Én is feliratkoztam! És hogy mit szeretnék karácsonyra? Én mindennek örülök bármit kapok! De inkább a kislányaimnak örülök ők legyenek boldogok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is nagyon szépen köszönöm, hogy feliratkoztál :-) Másodjára pedig nagyon jó volt olvasni, hogy végre valaki nem tárgyi ajándékot kér, hanem a kislányaidnak ilyen szépet kívánsz. :-) Legyenek nagyon boldogok a csepp kis manók és te is az ünnepek alatt és utána is. :-)
      Üdv Erika

      Törlés
  17. Szia! Feliratkoztam, de nem csak a nyereményjátékért. Szétnéztem a blogon, és tetszi, szóval a jövőben rendszeresen ellátogatok majd ide.
    Amit én a legjobban szeretnék idén karácsonyra, az egy kis csoda lenne, hogy a lovam lába rendbe jöjjön, és újra tudjunk lovagolni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm neked , hogy feliratkoztál és, hogy tetszik a blogom .Annak pedig kifejezetten örülök, hogy maradsz velem a továbbiakban is :-) Kívánom , hogy a lóvad meggyógyuljon, átérzem most ennek a súlyát. Igaz nekem csak a lutyusom van, de ő is most gyógyulgat ( igaz neki is van a lábával gond ) . Öllelek Erika

      Törlés
  18. Szia! :D Feliratkoztam a blogra, egyébként tetszik. Örülök, hogy végre találtam egy(az enyémhez hasonló) szépségápolásos blogot. :)

    Karácsonyra pedig leginkább sminktermékek jönnének jól nekem. :D Ki vagyok belőlük kicsit fogyva... korrektor, highlighter stb :) ezeknek örülnék leginkább, de egy jó meleg zokni is megteszi :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dorina :-) Nagyon örülök, hpgy megtaláltál és feliratkoztál rám :-) Nos a blogodat meg fogom lesni. Én az alapozókból fogytam ki :D Remélem mindkettőnk Jézuskája hozz egy pár kis dögöt ( kis dögnek nevezem a sminkes cuccokat :D)

      Törlés
  19. Szia!
    Úton-útfélen ilyen karácsonyi TAG bejegyyzésekkel találkozom, annyira jó olvasni őket, pedig annyira sosem kötöttek le ezek a fajta posztok. :)
    Részt vennék én is a nyereményjátékon, a blogodra már feliratkoztam. A kérdésedre válaszolva:
    Idén egyetlen kívánságom van a Jézuskához: szeretetben és békességben teljen a karácsony a családunk körében (nem tudjuk még, hogy haza tudunk-e utazni a szüleinkhez karácsonyra, pedig a nagyszülők nagyon várják a kisunokájukat, főleg apukám, aki még sajnos élőben nem látta a kislányunkat).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Krisztina :-) Köszönöm, hogy feliratkoztál a blogomra :-) Én is imádom az ilyen TAG-ket :-) Nagyon remélem, hogy sikerül hazautaznotok és a nagyszülők végre láthatják az unokájukat.



      Törlés
  20. Szia, igazán egyetlenegy dologra vágyom és az egy lassabb élet, de úgy sejtem a Jézuska nem fog tudni ebben segíteni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ancika:) Köszönöm, hogy írtál nekem. Bizony a lassabb életet nem hozhatja el nekünk senki (* sajnos még a Jézuska sem) , csak mi magunk. Magunknak kell azt mondani, hogy "STOP!" és egy picit lassítani a hétköznapjainkban. Tudom ebben a rohanó világban lehetetlenek tűnik, de nem az.:)

      Törlés
  21. Szia, én is jelentkezem a játékra :)
    Írtam ugyan listát karácsonyra, de bárminek örülök. Illetve, a legnagyobb kívánságom az, hogy mindenki örüljön a neki választott ajándéknak.
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mesy :-) Nagyon szép gondolat volt, köszönöm szépen, hogy megosztottad velem és a többikkel is :-) Jó adni és kapni is , de adni sokkal jobb :-)

      Törlés
  22. Szia! Én a meglepiket imádom a legjobban,úgyhogy bármi apró meglepinek nagyon fogok örülni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :-) Nagyon jó ezt olvasnom , én is így vagyok ezzel :-)

      Törlés