Winter Elegant Nails!

By Unknown - január 11, 2017






A körmöket előkészítettem, majd formára reszeltem. Ezután a Moyra folyékony bőrvédő liqued tape-jét felvittem a köröm körüli bőrre, és megvártam, amíg ebből a tejfehér színből átlátszó nem lesz. Ezek után felvittem a Rival De Loop Young 147-es (Friedrichstrasse) árnyalatát, ami egy különleges szép csillogó korallos szín, ez képezte az alapot a nyomdázáshoz. 




Picit most kísérletezős kedvembe voltam, így a nyomdalemezre egy fehér színű akril festéket vittem fel az ecsetem segítségével. Majd a Moyra plasztik kártyájával lehúztam a felesleget a lemezről.


A tapasztalatom az, hogy elég 3-4 körömre egyszer felvinni (vastag rétegben) a nyomdalemezre. A lemezben sem tesz kárt, mivel a festék vízbázis alapú, így könnyebben lejön mintha sima, jól  pigmentált lakkot használtuk volna, illetve a körmökön is sokkal jobban mutat.  A körömlemezről is könnyedén lejön, úgy, hogy az alaplakkot nem szedi fel.




Miután felvittem a Clear nyomdapárna segítségével a lemezről a mintát, már egyből nyomdázhattam is a körmökre ezt a meseszép motívumot. A párnát én most celluxa ragasztóval tisztítottam meg. 





Legvégül a Moyra fedőlakával borítottam be a körmöket, ügyelve arra, hogy a szabad széleket is lezárjam. Az utolsó lépés pedig, a latex eltávolítása volt. 

Köszönöm szépen Andinak - a Kezemnyomán blog írójának ezt a meseszép nyomdalemezt és a többi nyomdázáshoz szükséges eszközt, melyet karácsonyra kaptam tőle. Nem hittem volna, hogy ennyire beleszeretek majd a nyomdázásba. Be kell, hogy valljam ez a második nyomdázásom, és iszonyatosan büszke vagyok most magamra, hogy ilyenre sikerült anyumnak a körme.





 Használt termékek:

Moyra – Angels Will Cry nyomdalemez
                                                  Moyra  Clear nyomdapárna                                                                       
OUMAXI akrilfesték – fehér színben
Moyra Folyékony Bőrvédő Liquid Tape         
Moyra fedőlakk nyomdázáshoz- SP Top Coat
Rival de  Loop Young – 147-es Friedrichstrasse árnyalatú körömlakk





  • Share:

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Nagyon-nagyon szép lett ez a manikűr, csodás az alaplakk, a minta és az összhang is! Úgy örülök, hogy jó kezekbe került ez a lemez :) Köszönöm az említést és a szép fotókat, valamint a jó ötletet, akrilfestékkel nem nyomdáztam még, kipróbálom! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik neked a manim drága Bandita, hiszen a munkáid által inspirálódom. 2016-ban már felakartam hagyni a manizásal, mikor találkoztam a blogoddal, na ott újra felpezsdített bennem valamit. Nagyon jó az akril festék próbáld ki :) Köszönöm szépen ha tetszik az összhatást, most 2 manin is agyalok egyébként, az egyik egy királykék alapon lesz a másik pedig transzferfóliás (na azt is nálad láttam először ):) .

      Törlés
  2. Igazán szép lett a manikűröd :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm Szinti :-) Ölelés:-)

      Törlés