Younger / Egy új sikersorozat a láthatáron!

By Unknown - szeptember 17, 2016


A mai napon bemutatom nektek, az egyik új kedvenc sorozatomat, amit egy hét alatt ki is végeztem. Nagyon hamar megszerettem a történetét és a szereplőket is, pedig nem hittem volna, hogy tetszeni fog nekem. Tudjátok, ez az a tipikus dolog, amikor "egy könyvet a borítója alapján " ítélünk meg. 

Csak, ugye itt, sorozatoknál/filmeknél az előzetesek és a leírás alapján tudjuk eldönteni, hogy ez egy nézhető dolog lesz-e vagy sem.




Amerikában a TV Land csatorna sugározza, ezt a sorozatot. Műfajilag a drámába és a komédiába sorolható. Pamlea Redmond regénye alapján született meg a történet.

A sorozat első évada 12 epizódból áll, amit 2015. március 31.-én mutattak be először Amerikában. A második évadot 2016.január.13.-án kezdték el vetíteni, és a harmadik évada 2016. szeptember 28.-án debütál majd. Egyelőre Magyarországon még nem sugározza egyetlen csatorna sem, viszont online feliratosan megtekinthető már az első két évada.


A sorozat főszereplője Sutton Foster színésznő, aki Liza karakterét formálja meg.
Sok híres színész/színésznő is játszik még a sorozatban Sutton mellett.

Hilary Duff (Kelly), Nico Tortorella (Josh), Molly Bernad (Lauren), Debi Mazar (Maggie) és Peter Hermann (Charles).



 A sorozat történetéről picit bővebben


A főszereplő Liza Miller (Sutton Foster) egy 40 éves elvált anyuka. Mivel lánya Catline cserediák Indiában, és az ex férje sem támogatja őket anyagilag, így Liza-nak valami módot kell találnia arra, hogy tanulmányait finanszírozni tudja és saját magát is eltartsa. Ugyanis az ex férje, aki játékszenvedéllyel küzdött, otthagyta őket, a nagy anyagi csődben, így elveszítik az összes megtakarított pénzüket, illetve még a házukat is.
Liza újra megpróbál munkát keresni, mégpedig egy kiadóknál, hiszen lánya születése előtt ezzel foglalkozott. Ám a legalján kell elkezdeni, ami csak azt bizonyítja számára, hogy ebben a korban már nem lehet, csak úgy visszatérni, hiszen mindent a 20-on évesek uralnak.
Egy pubban találkozik a szexi tetováló művésszel Josh-al, aki húszon évesnek nézi a nőt.
Maggie ezután (legjobb barátnője) kitalálja, hogy Liza adja ki magát 26 évesnek, hogy könnyebben munkát találjon. Így végső soron ő lesz Diana Trout asszisztense, az Emprisse Press könyvkiadó cégnél, ahol egyből barátságot köt Kelly Peters-el, aki a Y- generációt képviseli.




Remélem kedvet kaptatok a sorozathoz! Írjátok meg nekem ide kommentbe, hogy mi a TI véleményetek a sorozatról! :)



  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés