Avonos sminkszivacs VS. Kínai sminkszivacs!

By Unknown - május 08, 2017

Nagyon sokan kértétek tőlem, hogy legyenek újra szépségápolással és életmóddal kapcsolatos bejegyzések itt a blogon. Érdeklődtettek afelől is, hogy a blog új irányt fog-e venni mostantól. 

Bal oldalt: száraz állapotban; Jobb oldalt: nedves állapotban  (Bal szélen a pink színű szivacs az  Avonos)
A válaszom erre az, hogy nem! Nem kívánom módosítani a blogot ilyen módon, csak szeretnék új témákat hozzáadni. Sajnos, az már az én hibám, hogy nem figyeltem arra, hogy a régi témákban hozzak nektek új bejegyzéseket. Ígérem, innentől kezdve több figyelmet fordítok ezekre a témákra is!Köszönöm, hogy mindig velem vagytok és támogattok!

A mai napon, pedig fogadjátok sok szeretettel, ezt a mini összehasonlító cikkemet. A meccs az  Avon smink szivacsa és két kínai társa között fog lezajlani. A kék színűt az E-bayről rendeltem , míg a világos  rózsaszínt egy kínai üzletben szereztem be. Lássuk is kikerül ki  győztesen ebből a "hatalmas" mérkőzésből. 


Avonos sminkszivacs: Puha szivacs, könnyű, légies anyagú. Nagyon könnyen magába szívja a vizet (jó nedvszívó), ennek következtében a szivacs a kétszeresére megnő. Nehezebben tisztítható, mivel a felvitt terméket jobban beszívja, mint kínai társai. Mérete megegyező az eredeti beautyblenderével. Jobban idomul az archoz, könnyebb vele dolgozni. Hatása kiváló, szépen, csík mentesen eloszlatja a terméket az arcbőrön.  Ár érték arányban eddig ez a legjobb szivacs a piacon.


Katalógus ára:  általában 1300 Ft
Beszerezhető: Avon katalógusból vagy online




Két kínai sminkszivacs: Kemény szivacs, tömör, vastag textúrájúak. Rossz nedvszívó képességgel rendelkeznek. A felvitt termék 10%-át képes csak eldolgozni a bőrön. Nem nő meg a víz hatására (ugyan akkora maradt, mint szárazon), nagyon büdös szaga van (főleg a kéknek, amit már párszor használtam is). Hatása minősíthetetlen, a terméket csíkozva viszi fel. Egyáltalán nem lehet vele szépen dolgozni.

Ára: 300 Ft körül van
Beszerezhető: E-bay vagy kínai boltok

Szárazon
Nedvesen


Én általában rendes (azaz nem folyékony) szappannal szoktam tisztítani őket, így könnyedén eltűnik a makacs szennyeződés  róluk. Minden használat után kimosom őket. ( Avonost is és a kínait is).


Nektek mi a véleményetek, tapasztalataitok? Milyen szivacsot használtok?:)

  • Share:

You Might Also Like

8 megjegyzés

  1. Szia!
    Én nem vagyok valami nagy sminkguru, tagadhatatlan, hogy nem értek hozzá annyira, mint te vagy mások. Viszonz a sminkszivacsaimat nem az Avonból vagy online rendelem meg, igaz, nem is kínaiból veszem. (Euro Family vagy One Euro Market a jellemző.) Kb. 600 forintért veszem őket és én meg vagyok elégedve az eredménnyel. (Használtam már avonosat is, nem tapasztaltam különbséget.) Ezt nem kötözködésből írom, csak gondoltam megosztom veletek ezt a tapasztalatot.
    Amúgy ez az összehasonlítós bejegyzés nagyon jó ötlet!
    Üdv: Kriszti :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Krisztina!

      Köszönöm szépen a tippet. Azokat a szivacsokat is kifogom próbálni a közeljövőben. Örülök neki, ha elnyerte a tetszésedet ez a bejegyzés.

      Törlés
  2. Beautyblender egy márka, ők kezdték el először gyártani ezt a fajta szivacsot, a cím megtévesztő.

    VálaszTörlés
  3. Làtom a kommentàromat kitörölted. Semmi sértőt nem ìrtam csak amit Kialakìtò is. Emiatt a szememben hiteltelen vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Számomra pedig Te vagy hiteltelen, hiszen nem vállalod fel magad, csak névtelenül írogatsz.

      Törlés
  4. Én is az Avon sminkszivacsát használom,s imádom!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Jaj lányok, szerintetek az Avon, Oriflame, Eurós boltok honnan szerzik a szivacsaikat? :) Mind Kínából jön, ugyanezt megkapjuk Ebay-en is, csak lutri, hogy melyik minőség mikor kerül a "polcokra".

    VálaszTörlés