My Autumn makeup - Drámaian vörös!

By Unknown - október 23, 2016

Ez az első ilyen posztom (de remélhetőleg nem is az utolsó) itt a blogon, amelyben szeretnék nektek bemutatni különböző sminkeket, melyeket én alkottam. 



Mint már tudjátok, imádok sminkelni, de ami azt illeti mostanában kicsit hanyagoltam ezt a hobbimat. Ezért remélem, megértőek lesztek velem szemben (*ahogy eddig is) és elnézitek, ha olykor-olykor véletlenül hibáznék (* egy kezdőtől szerintem ez amúgy is megszokott nem?).

Milyen termékeket  használtam?  

  • Rimmel Lasting Finish  alapozó - 100 Ivory 
  • Essence... all I  need concelealer palette - zöld szín ( pattanásokra, apróbb bőrhibákra) és a rózsaszín  szín ( szem  alatti karikák  halványítására)
  • Catrice Camouflage korrektor - 020 Light Beige 
  • Avon  Ideal  Luminous pirosító - Warm flush
  • Avon Glow barnító gyöngyök - Warm 
  • Avon SuperShock szemhéjpúderalap
  •  Avon Szemöldökceruza - Soft Black
  • Avon True Color szemhéjpúder  duo - Black Star (szemöldök kitöltéséhez és megformázásához)
  • Maybelline New York - The  Rocket Volum  Express szempillaspirál
  • Rival  de Loop Young - XXL Nude  szemhéjpúder paletta 01 Nude
  • Rival de  Loop Young  szemhéjtus - Water Proof  Black
  • Avon - Makeup  setting  spray (smink fixálásához)
  • L'oréal Paris Infalibble matt szájfény - 402 Forgive My Sin



Arra törekedtem  a smink elkészítésénél, hogy ideális legyen akár a munkába illetve egy esti programhoz is. Mielőtt elkezdenék a sminkelést, az arcunkat alaposan tisztítsuk meg. Ha nagyon száraz a bőrünk, akkor hidratáljunk alá, ehhez én az Avon Nuttra Effects termékcsaládját tudom ajánlani, amelyek parabén, flatát és illatanyag mentes termékek.

A sminked tartósságához szerintem, elengedhetetlen lehet egy arc primer is (* én a Maybelline Baby Skin primerjét ajánlom, nekem ez vált be eddig a legjobban), amely meggátolja azt, hogy napközben elmozduljon a sminked. Sajnos, én most kihagytam ezt a lépést, nézzétek el nekem .



Első lépésként én az Esence kontúrpalettájából, a zöld színű korrektort választottam, mellyel eltüntetem a kisebb pattanásokat és az apróbb bőrhibákat az arcomról.   

Következő lépésként, a rózsaszín színnel a szemem alatti karikákat próbáltam meg halványítani, ezt egy Beuty Blender segítségével dolgoztam el. 

Majd ezt követően az alapozót vittem fel az arcomra (szintén egy  Beuaty Blender segítségével).

Ezután visszatértem a korrektorozáshoz, de most a Catrice Camouflage korrektorát használtam, szintén a szem alatti résznél illetve a még látható bőrhibákra.


Majd következett a szemöldököm formázása (előtte az Avon szemöldök ceruzájával megrajzoltam a szemöldököm vonalát, így könnyebb volt a kitöltése), ahol szépen kitöltöttem és megformáztam a szemöldökömet.



A szemhéjamra először, az Avon SuperShock szemhéjpúder alapját vittem fel, hogy jobban megtapadjon a szemhéjfesték rajta, és ne mozogjon el a nap folyamán.




 
A mozgó szemhéjamra (külső V-be) ezt a sötétebb barna színt vittem fel (a Rival de Loop Young- Nude palettájából). 







 

Középre, ez a csillogó bézses szín került.
Majd a két színt összemostam, elsatíroztam.





 A belső szemzugomba ez a fehér szín került.









A szempilláimat a Maybelline Rocket Volume szempillaspiráljával festettem ki, mely szépen meghosszabbította a pillákat



Végül pirosítottam és bronzosítottam, hogy egy kis életet csempésszek az arcomra. Az ajkaimra az elengedhetetlen vörös szájfény került a L’oréal Paris-tól . 
Végezetül, az egész sminkemet, az Avon sminkfixálójával fixáltam.
.




Mi a véleményetek róla? 





  • Share:

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Gyönyörű smink lett! Az Avon Nutraeffect termékcsaládja tényleg illatmentes? Felcsigázott, illetve a sminkfixálóra is kíváncsi lettem, mert bár az Essence termékét használom jelenleg, azért nyitott vagyok rá. Mennyire porlaszt finoman, van-e benne illat, vagy deanaturált alkohol, mert ezt a két dolgot mindig kerülöm, pláne arcon.

    A szemöldököt picurkát erősnek érzem, kissé lágyabb szín mindenképp előnyösebb lenne szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen tényleg parabén- flatát és illatmentes. Allergológiailag reszteltek. De majdkipróbálhatód hmmmm még idén talán :-)

      Törlés