Így jártam a körmeimmel!

By Unknown - október 16, 2016

Ma egy körmös bejegyzést hoztam nektek, ami azért is lesz más a megszokottaktól (amit máshol eddig olvashattatok) mivel nem én készítettem el magamnak ezt a kis csodát, hanem a műkörmösöm csinálta nekem.



Aki ismer, az tudja jól, hogy volt egy olyan időszakom, amikor magamnak csináltam gél lakos körmöket, de a végén már elégé roncsolódott a körömlemezem felszíne, így kényszerpihenőre kellett fognom a körmeimet – ami annyit tesz, hogy semmi lakk, semmi építés nem volt –. Ildivel (* kedvenc körmösömmel) egy Japán manikűr mellett döntöttünk, ami helyre állítja ezt a folyamatot (* nagyon reménykedtünk benne, hogy lesz változás és nem tettem tönkre a körmömet). 

És megtörtént a változás!

A körmeim újra megerősödtek, már nem töredeztek be, amit a tápláló méhviasznak köszönhetek. Nem hittem volna, hogy ennyit segít egy ilyen kezelés, de komolyan.

Akinek ennyire roncsolódott már a körme tényleg forduljon szakemberhez és ne otthon kísérletezgessen, mert attól csak rosszabb lesz (saját tapasztalat). Sajnos nem tudok előtte képpel szolgálni, mert nem fényképeztük le akkor (amit bánok, mert hihetőbb lenne számotokra is) de itt az utána kép, ami talán meggyőzőbb lesz, hiszen mint tudjuk, csak egészséges körömre lehet építeni műkörmöt.

Nagyon hálás vagyok Ildinek azért is, hogy nem csak helyre hozta a körmömet, hanem amikor makacs voltam és nem akartam belátni, hogy milyen nagy a probléma ez, akkor, ő higgadtan értelmet tudott „verni” az fejembe és meggyőzni arról, hogy muszáj egy ilyen kezelés vagy különben rossz vége is lehet ennek a történetnek


Aki hasonló típus, mint én, annak ajánlom, hogy a KÖRMÖSÉRE HALLGASSON és tartson be mindent, amit mond, hiszen ő a szakember ő tudja, pontosan mit tehetünk azért, hogy újra egészséges legyen a körmünk.Ilyen esetben SOHA DE SOHA NE VITATKOZZUNK VELE! Szóval ezer hála és köszönet neked drágám, hogy most így pompázik a körmöm.


Nézzük is a fotókat, amik magukért beszélnek

Színvilágban én teljesen az őszt akartam megragadni, ami szerintem sikerült is (* Segített Ildi a színek választásában is). Elegáns, mégis vad, pont megy a stílusomhoz, ami ennek a kettőnek az ötvözete egyébként. 
Kép a csodás körmömről!



Osszátok meg velem észrevételeiteket a témával kapcsolatban!


 

  • Share:

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Szép lett a manikűröd, én is kedvelem ezt a típusú díszítést! :)

    VálaszTörlés
  2. Ajj Banditám nálad annyi szép manit láttam , hogy majd a körmösömhöz lassan már viszem ezeket a képeket és megkérem, hogy alkossa hasonlóra :-) Vagy majd ha talizunk nem csinálnád meg nekem ? :-) Majd ha már nem lesz műkörmöm :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hízik a májam, köszönöm szépen :)
      És hát persze, hogy szívesen manizok a körmödre, remélem, lesz rá alkalom, hogy összehozzuk :)

      Törlés
    2. A 2017-es évben tuti összehozzuk. Olyan közel vagy :-)

      Törlés