The Body Shop vs. Catrice szemhéjtus / Vendégírások BBlogger-BBloggerPont

09:30

A mai napon egy teszt bejegyzést olvashattok, nem mástól, mint a BBlogger Pont -Pont Neked bloggerinájától. Remélem, elnyeri a ti tetszéseteket is, mint az enyémet, hiszen iszonyatosan hasznos kis posztot ír le  nekünk Bogi. 


A képet készítette: BBlogger

Sziasztok!
A mai nap témája tőlem teljes mértékben szokatlan, ugyanis az egész két termék "versengésére" épül. Szintén furcsának mondható, hogy nem egy márka tusait állítom a rajtvonalhoz, ráadásul nem is ugyan olyan állagúakat.
Tehát a bejegyzésben a The Body Shop géles, illetve a Catrice folyékony dekor kozmetikumával ismerkedhetünk meg.

The Body Shop Smoky 2in1 gel liner

Egy tégelyes dologról beszélünk, melynek 2 ml-es a kiszerelése. Először kimondva ezt a mennyiséget talán kevésnek találhatjuk, de egy használat elegendő arra, hogy rájöjjünk: ez valószínűleg életünk végéig eltart majd. Természetesen van némi túlzás az előző mondatban, de tény; sokáig elég lesz. Sajnos nálam a többfunkciós használat kilőve (bár nem igazán tudom elképzelni, kinél nem 😄), ugyanis a készítők szemöldök festésre is el tudnák képzelni a darabot.
Őszintén szólva nagyon a szívemhez nőtt, pedig nem terveztem megvenni. Leginkább az ecsettel felvihető "liner-eket" szeretem, valahogy ezekkel tudok a legkönnyebben dolgozni. A tartóssága szuper, bár én még nem találkoztam nem tartós tussal. Az egész kiszerelése olyan, mint egy körömlakknak: egyszerű tégely, és a hozzá tartozó applikátor. Roppant praktikus, hogy nem kell még mellé egy külön ecsetet is venni. Nem a tipikus csapott fejű ecset tartozik hozzá, ez inkább lapos. Ezzel is tudunk szép cicafarkat húzni, sőt kifejezetten tetszik benne, hogy különböző vonalvastagsággal is tudjuk használni. Ez nyilvánvalóan másféle tusecsettel is megvalósítható, de azzal a módszerrel többször kell végighaladnunk az íven. Szerintem szuper kis termék, az ára 3.590,- Ft, melyet nem tartok kifejezetten olcsónak.

Catrice Liquid Liner

Rengetegen dícsérik, bár nem feltétlenül ezért került a kezembe. Már egy viszonylag régebbi darab, akkor még nem volt "divat" lecsekkolni a neten, hogy mit írnak róla, sőt még a blogoknak sem volt különösebb jelentőségük.
1,7 ml- nyi festékhez juthatunk hozzá 1.099,- Ft-os áron, ami véleményem szerint nem egy rossz ár, főleg ha egy ilyen szuper termékről beszélhetünk. Tartósnak annyira nem mondanám, de ezt talán rá lehet fogni arra, hogy alapjáraton is hasonlít a textúrája  a vízéhez (lehet egyébként vízálló verziót is kapni). A másikkal ellentétben nem húz vastag vonalat, viszont egyszerre egy nagyon szépet, határozottat. Nagyon extra fekete színe van, mattra szárad. Az applikátora remekül van kialakítva, szinte hasonlít egy filcéhez, nem ecsetes, szóval nem kell azon gondolkodni: mikor áll el egy szál a többitől, és rondít bele az egész munkánkba; mert be kell vallanunk, jártunk már így. Ez sem egy rossz választás.

A képet készítette: BBlogger
A képet készítette: BBlogger

Összességében mindegyikről csak pozitívan tudok nyilatkozni, bár tény, hogy a TBS tusát nem feltétlenül venném meg még egyszer; talán találok majd egy olcsóbb alternatívát, bár nincs mostanában szükségem hasonló dolgokra. Az utóbb bemutatott termék jóval kedvezőbb árú, talán a felvitele sem olyan macerás, mint a másiknak. Mindkettőt tudom ajánlani.

Remélem tudtam segíteni a választásban, a tájékozódásban a sok termék között. Tartsatok velem következő héten is, addig is legyen szép napotok: BBlogger

You Might Also Like

0 megjegyzés