Mókázzunk együtt! / Áprilisi fotó challenge

17:45

Nagyon régóta szerettem volna, egy ilyen fotó kihívást létrehozni és szerencsémre most ebben partnerre is találtam, Dia személyében. Szeretnénk, ha az áprilisi hónapban VELÜNK együtt mókáznátok egy nagyot.


 Mint tudjátok, a tavalyi évem iszonyatosan rossz volt, és szerintem vagytok még egy páran ezzel így ti is. Így bátorkodom megkérdezni TŐLETEK, mit szólnátok, ha az idei évünket szebbé varázsolnánk? Mi lenne, ha ezeket a pillanatokat megörökítenénk, és visszanézve egy jót mosolyognánk rajta?
Hiszen minden egyes nap rengeteg olyan aprócska pillanat van életünkben, ami mosolyt tud csalni az arcukra, csak észre kell vennünk. Törjünk ki pár pillanatra a mindennapi mókuskerékből és mókázzunk együtt.


Mióta a balesetem volt, de főleg, tavaly óta egyre inkább azt érzem, hogy a pillanatnak kell élnünk, mindent meg kell tenni azért, hogy kihasználjuk ezt az életnek nevezett varázst.


A játék lényege tehát nem más, mint hogy minden egyes nap a megadott témához kapcsolódóan feltöltünk egy képet Instagramra a megadott hashtegekkel, melyekhez akár fűzhetünk kis magyarázatokat, sztorikat is, hogy azzal még személyesebbé tegyük a posztot. A témákat bárhogy értelmezhetjük, nyugodtan rugaszkodjunk el a megszokottól, de ha nem sikerül elvonatkoztatni, akkor sincs semmi probléma. Teljesen rátok van bízva, milyen értelemben használjátok fel az adott napi témát.

Instagramon kérlek, használjátok ezt a hashtaget, amellyel mi is látni fogjuk a képeiteket:

 #AprilMiniPhotoChallenge_AD


Dia instagram fiókja ITT elérhető. 
Az én instagram fiókomat, pedig ITT találhatjátok. 


Mi a véleményetek róla?


You Might Also Like

0 megjegyzés