Kedvenc Avon termékeim!

By Unknown - június 19, 2017

 Mint ahogy már a címből kiderült, ma a kedvenc Avonos termékeimet szedtem egy csokorba és ezeket szeretném bemutatni NEKTEK itt, a blogon.


Nagyon szeretem az Avon termékeit, ez nem is titok szerintem, ahogy az sem, hogy túlnyomó részben még mindig tőlük vásárolok a legtöbbet. Próbálok azért mostanában ügyelni arra, hogy egyre több márkát ismerhessek meg, és ezeket a blogon be is mutassam NEKTEK. Bár elég nehéz helyzetben vagyok, meg kell, hogy mondjam, hiszen tanácsadónőként az Avon az első számomra, de mint mondtam próbálok kitekintgetni más felé is. 



Lássuk is az én kedvenc termékeimet, melyek a bőröm szépségért, fiatalos kinézetéért felelősek.

1. Az esti/reggeli rutinom alapját az Avon True -Nuttraeffects mattító tonikja adja, amely arra hivatott, hogy a zsíros bőrt mattítsa és közben összehúzza a tág pórusokat. Jelentem, a funkcióját tökéletesen elvégzi, használata után a bőröm sokkal szebb, az orrom környékén lévő „kráter” nagyságú pórusaimat is szépen összehúzza. A bőrömet utána sokkal üdébbnek, feszesebbnek, és tisztábbnak érzem. Eleinte a szemem környékét nagyon csípte, de mostanra ez már teljesen eltűnt. Plusz pont a termék javára, hogy nem tartalmaz parabén-flatát és színezőanyagot, erre mostanában elégé ügyelek termék vásárláskor.


2. Anew Hydra Recovery hidratáló éjszakai arcmaszk: valamiért mostanság alig használom, pedig ez az egyik kedvenc éjszakai arcmaszkom. Na, jó igazából lusta vagyok már este, így csak lemosom a sminkemet, tonizálom a bőrömet és megyek is az ágyba. Ám innentől kezdve újra beiktatom az esti rutinom szerves résztvevőjévé.

3. Clear Skin - Pore Pentarting fekete ásványi pakolás: Na, ez az a termék, ami elnyerte nálam az év kedvence díját. Mit érdemes róla tudni? Segít csökkenteni a felesleges faggyú mennyiségét és közben halványítja a bőr tökéletlenségei. Ezen kívül mélyen tisztítja, üdévé, matt hatásúvá varázsolja arcbőrünket. Ennél jobb terméket keresve sem találunk piacon.



4. Avon True - Nuttraeffects gyengéd arcradír: Ez a termék száraz és normál bőrű nőknek lett kifejlesztve, mely hatékonyan javítja a bőr textúráját. Tapasztalatom ezzel a termékkel kapcsolatban, hogy hasonló volt, mint amit a kozmetikában használunk arc peelingezéshez. Apró mikroszemcsékkel rendelkezik, így sokkal hatékonyabb vele a fizikai peeling, mint más termékekkel. Könnyen eltávolíthatóak, ezek a mikroszemcsék, nem hagynak maguk után nyomot a bőrön.

5. Planet Spa - Fantastically Firming testradír: IMÁDOM a Clear Skin - Pore Pentarting arcmaszkjá. Ez a termék is elnyerte nálam az év kedvence díját. Kolumbiai kávékivonatot tartalma.  Az Avon legjobb és leghatásosabb terméke. Frissíti és feszesíti a bőrt, illetve serkenti a vérkeringést, de kiválóan lehozza az elhajt  hámsejteket is a bőrünkről. Aki nem szereti a durva szemcsés radírokat, annak nem ajánlom ezt a terméket. Nagyon hatékony, már az első használat után észrevehető a változás. Az illata mennyei.

6. Advance Techniques - Luxus krémes hajpakolás: Ennek a terméknek a samponja is meg van, az is szuper jó. Nagyon selymessé, kezelhetővé teszi az ember haját. Krémes, könnyű állagú, hajregeneráló.






7Avon Attraction for Her miniparfüm: Elfogyasztottam ez éven egy 50 ml-es és egy 30 ml-es kiszerelést ebből a parfümből, most pedig következik a mini változata. Szerintetek, akkor idén melyik a kedvenc parfümöm az Avonból?
Elegáns, érzéki parfüm, melyet az őszi- téli hónapokban kifejezetten ajánlok.

8. Avon Luxe - Szemhéjpúder paletta: Erről majd később olvashattok a blogon egy teszt bejegyzés keretein belül.
 



9. Avon Mark - HD sminkfixáló púder: Szintelen, könnyedén elfedi a bőrhibákat és nem fénylik tőle a bőr. Ez is kedvencem, melyet előszeretettel használok

10. Avon Mark - Professzionális szemceruza: Ezt a ceruzát én a suliba vettem (kozmetikus suli), de egyre többet használom itthon. Nagyon puha ceruza, mellyel könnyedén tudom gyakorolni a füstös hatású smink elkészítését. 



  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés