A legkülönlegesebb higiéniás termék, amivel eddig találkoztam! / Touchland Magyarország

By Unknown - május 29, 2017

A mai napon egy újabb cégismertetőt hoztam el, ami kicsit eltér a megszokottól, hiszen a  Touchland-et fogom bemutatni NEKTEK. A Kub2go-t Spanyolországban gyártják  viszont Magyarországon kategóriájában egyedülálló termék.Szerintem sokan nem is tudjátok rólam, de az én táskámban mindig megtalálható egy kézfertőtlenítő, hiszen már számtalanszor hű társamnak bizonyult.  Általában, akkor használom előszeretettel, amikor gyors "segítségre van szükségem. ( pl: állatkertben állatsimogatás után vagy buszozás  során  ).



1. Mesélne nekünk picit magáról a Touchland-ről, mint márka?
 (Mióta vannak jelen a hazai piacon? Milyen termékek találhatóak meg Önöknél? Milyen eddigi sikereket tudhat magáénak a márka és a cég?)

HA Touchland 2016 január 1-én indult Magyarországon a higiéniás kézápolás új irányvonalaként. A koncepció 2009-ben indult Spanyolországból, ahol start-up-ként indultak és nyertek egy ötletpályázatot. A termékek sokáig csak B2B szegmensben voltak jelen, azonban 2015 év végén megjelentek a Kub2go termékkel, ami a B2C szegmensét célozta meg. A B2B szegmensét 2016-tól a KUB készülékkel látjuk el. 2016-ban a EU Water Summit-on Budapesten a Touchland biztosította a vízmentes kézmosás lehetőségét.


2. Termékeik mitől egyediek? Milyen összetevőket tartalmaznak? Milyen árban mozognak?

Nemcsak megjelenésben, de összetételben is egyedi a Kub2go és a KUB termékünk. A piacon kapható kézfertőtlenítők többsége etil-alkohol tartalmú, ami szárítja a kezet. A Kub2go izopropil-alkoholt tartalmaz, ami az egyik legtisztább alkohol és jobb hatásfokkal dolgozik, mint a versenytársak. Emellett illatanyagot és aloe-verat tartalmaz, és habár kezdetben az alkoholszag érezhető, ez pillanatok alatt elillan és csak a kellemes illat marad. Az aloe-vera pedig megakadályozza, hogy kiszáradjon a kezed az alkoholtól, akárhányszor is használod naponta. A Kub2go jelenleg 2990 forintos áron kapható.

A fentebb említett  Kub2go eper illatban!


3. Hány kézmosásra elegendőek? Mi ellen nyújt hatékony megoldást a Touchland?

195 kézmosásra elegendő a 38 ml tartalmú Kub2go. Egy kézmosás 2-3 spriccelést jelent így összesen kb 595 spriccelésre elegendő egy termék.
Bár a lista elég hosszú, néhány fontosabb: MRSA, E-coli, Szalmonella, Pseudomonas, Staph, Hepatitis A & C, Norwalk vírus, SARS, Noro vírus és minden megfázást és influenzát okozó baktérium és vírus.


4. Készítményeik nagyon sokszínű és sokrétegű. Minek köszönhetjük ezt?

Nemcsak a tartalommal, de a formával is egyedit akartunk alkotni a piacon és azt hiszem ez sikerült is. Sokan a formája miatt próbálják ki és csak utána döbbenek rá, hogy milyen jó kis termék is ez.


5. Miben másabb a KUB2GO mint a KUB? Milyen előnyeik vannak?

A Kub2go a B2C szegmensét célozza meg a KUB pedig a B2B szegmensét. Míg a Kub2go útitársad lehet a mindennapokban, a KUB a vállalatok és természetesen akár az otthonod dísze is lehet, hogy a higiénia sehol ne hiányozzon a mindennapjaidból. 

Kép forrása: Touchland

 6. Nagyon szeretem a kézfertőtlenítőket, hiszen számos esetben már hű társnak bizonyultak nálam. Ám eddig sajnos nem találtam olyan árucikket, ami lehengerelt volna. Pontosítok egészen mostanáig nem találtam olyan terméket, majd „szembe futott” velem a KUB2GO és azóta a szerelmese lettem.
Mesélne nekünk picit az egyedi és különleges kialakításáról? Hiszen én is első látásra emiatt szerettem bele.

A Kub2go formája az innovációt hivatott tükrözni és azt az újdonságot, amit eddig a kézfertőtlenítők nem nyújtottak. Színes, illatos és formabontó a maga szegmensében és emellett a tartalom is meggyőző. Nem ragad, nincsen kellemetlen illata és megbízható védelmet nyújt a mindennapokban.


7. Nagyon tetszik, hogy névre szóló termékeket is lehet webshopjukból vásárolni. Ehhez milyen adatok kellenek?

Lehet előre elkészített matricát is vásárolni, azonban ha valaki egyedi szöveg szeretné személyesebbé tenni a Kub2go-ját, vagy ajándékba adná, arra is biztosítunk lehetőséget, hiszen azzal, hogy egy hasznos terméket adsz ajándékba gondoskodást és egészséget ajándékozol annak, aki fontos számodra.


8. Magyarországon kívül, hol érhetőek még el árucikkeik?

Spanyolország, Mexico, USA, Franciaország, Németország, Ausztria, Olaszország, Bahrein, Venezuela.


9. Mesélne picit a touchlives-ról?

Profitunk 5%-át arra fordítjuk, hogy termékünket Afrika olyan területeire juttatjuk el, ahol a higiénia a túlélést jelenti. Több szervezet is segít nekünk abban, hogy a termékünk a megfelelő helyre jussanak el, illetve minden évben az alapítok is ellátogatnak ezen helyszínekre.

Továbbá a Touchlives B2B célkitűzése a vízfelhasználásunk csökkentése. Egy kézmosással átlagosan 2 liter vizet használunk el, így egy tartálynyi KUB folyadékkal, ami 1500 kézmosásra elegendő, kb. 3000 liter vizet tudunk megmenteni.

Kép forrása: Touchland


10. A termékek iránt érdeklődők, személyesen hol tudják megtekinteni készítményeiteket?

Jelenleg a termék a webshopunkban kapható. Több partnerrel is tárgyalunk a termék széleskörű disztribúcióját illetően.



További info: www.touchland.hu


Mi a véleményetek a Touchland KUB2GO-ról? Próbáltátok már? 

Esetleg van tapasztalatotok róla? Ha igen , akkor mindenképpen osszátok meg velünk is!

  • Share:

You Might Also Like

0 megjegyzés